Bericht aan de man die de mosterd haalt

Wednesday 29 July 2009 - 3 reacties - reageer

We schrijven de dag des heeres 29 juli 2009. Een doodnormale dag, zou u allen zeggen. Dat Klopt. Het wás een doodnormale dag. Totdat ik bedacht: "Zeg kerel vent, laat ik weer eens op die site van dat gezellige clubje van me gaan kijken."

Dus zo gezwetst, zo gedaan. Wat blijkt nu tot mijn ongeloof, mijn totale verbijstering? Mijn eigen persoontje wordt hier van alle kanten beschuldigd! Smaad, laster, fluitconcerten en trombonepartijen vliegen mij om de oren op de eens, bij mij zo geliefde plek op het interwebs. Terwijl ik hier met man en macht (jawel, er is een voetbalteam neergestreken in huize Goes) probeer de tranen tegen te houden, lees ik nogmaals dat ik beschuldigd wordt van allerhande dingen waar ik mij nooit en te nimmer schuldig aan bevonden heb!

Maar wat bedoel ik, hoor ik u allen in koren vragen? Nou, ik ben dus helemaal nooit verliezend finalist geweest van de modeshow bij de V&D in 1998. Ik noem dit een puntje desinteresse waar ik u tegen zeg!

U!

Ik was namelijk verliezend vierde kwartfinalist van de zwembroekmodeshow, LET OP: ZWEMBROEKmodeshow bij de V&D in 1999. Jawel! En al die leugens die al jarenlang verspreid worden door deze en genen moeten nu voor eens en voor altijd afgelopen zijn. Dit is de laatste keer dat ik nog melding maak van deze gebeurtenis en ik hoop dat u allen ook zo wijs bent om hier in mee te gaan.

Gebroken en bijna verslagen,

groet u,

Keviño

Reacties (reageer)