BBBBBQ: Brammetje Biers Bier Barbecue

Thursday 16 August 2001 - 0 reacties - reageer

Op een zwoele zomeravond in juni, waren een aantal leden van de B-COM te gast om de verjaardag van Brammetje Bier te vieren. Het feest was extra groot omdat Bram zestien werd, en dus de leeftijd heeft bereikt waarop hij zijn eigen bier mag kopen. Bram had een doos frikadellen ingeslagen en voldoende bier om de rest van de avond plezier te hebben.

Bij een verjaardag horen natuurlijk ook cadeau's en de B-COM had voor Bram een zeer speciaal en uniek cadeau samengesteld. We hebben Bram een groot aantal liters van onze favoriete frisdank gegeven: bier, pivo, pils, of hoe je het ook wilt noemen. Lang heeft Bram hier niet van kunnen genieten, want volgens mij was het de volgende dag al weer grotendeels opgedronken.

Maar het bier smaakte goed, en het vlees van de barbecue was ook goed te eten , als je van lekkere zwarte frikadellen houdt . Tijdens de before-BBBBBQ-party, die plaatsvond op Brams echte verjaardag, hadden we ook al een feestje gehouden. De belangrijkste drank hier was ook bier, maar er was ook nog zeer goedkope wijn van de Albert Heijn gekocht. Na een aantal biertjes probeerde Koentje V een fles wijn te ontkurken. Toen dit na een aantal pogingen niet lukte, besloot hij om de kurk er maar in te duwen. Nu hadden we dus een turk in de fles. Maar de wijn was verder toch nog wel te zuipen, maar wevonden toch dat bier een stuk lekkerder was. Dollie vond Alfa ook het lekkerste en moest na een paar slokjes deze foto's maken. Dat valt dus ook wel te zien. We hebben ook nog een feu-de-bois-tje gebouwd in de vuurkorf (net echt). Hij stond niet echt stevig en viel dus ook nog wel eens om. Het begon ook een beetje te ruiken naar aangebrand vlees, toen hebben we toch maar eventjes het konijn ergens anders neergezet.

Het was in ieder geval superlachen en we hebben lekker gegeten. Namens de B-COM bedanken wij Brammetje Bier dan ook voor de goede zorgen.

Mzzl

Reacties (reageer)