10.000 bezoekers: bedankt!

Sunday 15 June 2003 - 2 reacties - reageer
Sinds het online gaan van deze nieuwe B-COM website (4 oktober 2002) hebben we vandaag omstreeks 20 over 3 de 10.000e unieke bezoeker op bezoek gehad Wij vinden zo'n mooi getal wel een feestje waard, maar dat laat nog even op zich wachten Wij willen jullie in ieder geval heel erg bedanken voor de nodige steun! En we hopen jullie op nog veel feestjes tegen te mogen komen.

Kort stukje geschiedenis
Wanneer het exact is geweest weten wij ook niet meer, maar het zal omstreeks de tijd geweest zijn dat El Tommos bleef zitten. Ow nou weten jullie natuurlijk nog niet zo veel
Ik vermoed dat het ergens aan het einde van de zomer van 2000 op een warme schooldag is geweest dat El Tommos, El Brammos, Koentje V en ik (ludo) zijn begonnen met het roepen van Bier-Clan Oostelijke Mijnstreek. Ofwel, B-COM.


En toen
Toen wisten we nog niet wat we nu weten Maar onze Professionele El Brammos heeft toen ergens de eerste B-COM website in elkaar gezet. Hij was heel mooi, met leuke plaatjes Maar al snel ontstonden er plannen om mensen via onze website bij elkaar te brengen, en nieuwe leden te werven. Officieel is dit inmiddels de vierde versie van de B-COM website.
Maar wat eigenlijk belangrijker waren: de feestjes! Ik denk dat een aantal mensen zich Koninginnedag 2001 nog heel goed kunnen herinneren! Enkele steekwoorden: Lieke OB, TL-buizen, Treindeuren.
De traditie van koninginnedag hebben we tot nu toe voort weten te zetten in 2002 en 2003.


Feestjes!
Connecties en communicatie! Via de allerbeste B-COM DJ, DJ Bolle, konden we een feestje organiseren in, wijlen , Café Key West. Op 30 augustus 2002 was er een Summer Is Magic Party! Wij hebben veel lol gehad op dit feestje. Het was niet zo'n grootschalig feest, maar wel gezellig!
Het tweede feestje werd samen met de WSU en Team Merlin gehouden op 15 november, ook in Key West.
En het, tot nu toe, laatste, beste en leukste feestje was op 11 april 2003: B-COM Goes Crazy! Waar we velen van jullie ook hebben gezien.


En nu
Hoe het nu verder gaat is afhankelijk van jullie We hopen dat we jullie op onze toekomstige feestjes weer mogen zien! De Supervisors gaan zich inmiddels over het hele land verspreiden, dus de Oostelijke Mijnstreek moet misschien uitgebreid worden Hopelijk betekenen deze grotere afstanden nog niet het einde van de B-COM...

Iedereen bedankt en hopelijk tot het volgende feestje of de 100.000 bezoekers!


Reacties (reageer)