It's PartyTime....!..!..!..!..!

Thursday 4 December 2003 - 6 reacties - reageer
2e KERSTDAGVolgens de traditie vieren wij samen kerst op 2e kerstdag! De bedoeling is dat we mekaar treffen bij Alex, waar we alvast een lekker pilsje drinken. We treffen ons daar om een uur of 21:30 en dan als we zin hebben en iedereen er is, gaan we gezellig met zijn allen naar Heerlen, naar cafe Bracke om daar de kerst van dit jaar af te sluiten doormiddel van veel bier.

Natuurlijk is het leuk om elkaar een kaartje te sturen, dus zet vooral je adres onder dit artikel als je leuke kaartjes wilt ontvangen!NIEUWJAAR 2003/2004Voor oud & nieuw van dit jaar staat een super vet feest gepland!
Het word een huisfeest bij Alex! Iedereen die ook maar iets met de B-COM te maken heeft mag komen!
De entree bedraagt € 15,- waarvan je de hele avond gratis kan zuipen en wat lekkere hapjes kan nuttigen! NERGENS GOEDKOPER!
Bovendien is het harstikke leuk om met al je vrienden en bekenden het jaar af te sluiten en vooral het nieuwe jaar te beginnen!
OOK ZAL ER VUURWERK ZIJN! maar neem zelf ook mee!

Inschrijven en betalen kan bij EL Tommos en bij Alex
let op! Inschrijven en betalen kan maar tot 20 december! Ben er dus op tijd bij!Alex en Ruud B. zijn JARIG!Op 30 December is onze Alex (a.k.a. hooligan) jarig en met nieuwjaar is onze Ruud B. (a.k.a. beertje) jarig!
Natuurlijk is het niet verplicht! Maar een kleinigheidje is altijd leuk!

Reacties (reageer)