Band Network @ SnowWorld

Saturday 27 November 2004 - 4 reacties - reageer

In de zomer van 1995 werd Network opgericht.
De muzikanten: Ron Bormans (leadzang/bas/gitaar), Ron Wijnands (zang/gitaar/bas), Fernand Roterman (zang/toetsen/bas) en Roy Moonen (zang/drums) wisten precies wat ze wilden, en binnen een maand stond NETWORK op de planken.

Sindsdien is voor de band alles in een stroomversnelling gegaan, de band speelde de zalen van begin af aan plat, en zo werd men al gauw een graag geziene gast in dancings, op kermissen, feesttenten, en ook op bruiloften en privé feesten.

Binnen korte tijd had NETWORK al samen op de planken gestaan met diverse grote artiesten zoals MARCO BORSATO, ROWEN HEZE, CLOUSEAU, GOLDEN EARRING, VOLUMIA!, De KAST, BLØF en met DE DIJK!!!

Tussen de vele optredens door bleef de band niet stil zitten, en werden er ook eigen liedjes geschreven in het algemeen beschaafd Nederlands. Het gevolg van deze liedjes was dat Network diverse keren te bewonderen was op de beeldbuis, o.a. bij Veronica, TMF, en NCRV.

Ze hebben hun repertoire dan ook zo samengesteld, dat bij elk optreden de zaal of tent op zijn kop moet staan voordat ze stoppen.

Met een ellenlange playlist die gaat van Metallica tot Frans Theunisz waarbij de stemmen perfect geïmiteerd worden en alles op een cabareteske manier aan elkaar gepraat wordt door zanger Ron Bormans gaat de zaal altijd PLAT!

Door de perfecte en professionele manier waarop de muzikanten en crew van Network hun optredens afwerken, heeft Network het voorrecht over een zeer groot 'vaste' klanten bestand te mogen beschikken.

De agenda is dan meestal ook al ver op voorhand gevuld.

Reacties (reageer)