Geen titel of wat?

Tuesday 7 December 2004 - 2 reacties - reageer

Voor de afwisseling nu eens geen serieus nieuwsbericht. Ik ben namelijk nu bij Koen en Michiel (dankjewel Koen) is hier ook. Het is niet de bedoeling om dit soort onzinnige nieuwsberichten aan de orde van de dag komen, maar nu is dit toch wel een uitzondering. Koen is namelijk samen met mij (en Michiel) safari aan het drinken Dat hebben we een jaar geleden afgesproken om te gaan doen dus dat moest nu toch wel eens gebeuren... Helaas is de fles al leeg... Maar ik vind het geen slim idee om safrai uit Lipton-ice glazen te gaan drinken. Dan is het namelijknogallastig om met mate te drinken. Maar we gaan zometeen Stratumseind onveilig maken met onze slechte adem. Binnenkort komen hier ooknog wat foto's bij want die ga ik nu maar even maken.

Ik kan net als Bram zeggen: zo zat ben ik nog nooit geweest. Morgen vind ik dit allemaal belachelijk, maar voor één keer kan me dat nu ook eens niets interseeren.

Het is namelijk hard nodig om hier een nieuw nieuwsbericht neer te zetten, want, met alle respect, ik ben dat gele hoofd van prins bernhard nu zat. Rust in vrede!

Reacties (reageer)