B-COM steunt Darfur

Tuesday 21 December 2004 - 18 reacties - reageer

[update 23-12 23:10] Het bedrag is nu € 170 Dat is een heel mooi bedrag! Morgen gaat een delegatie van de B-COM persoonlijk naar Utrecht om daar te proberen de Blauwe Eikels op 3fm te laten horen.

[update 23-12 15:531] Het oorspronkelijke bedrag van € 50 is inmiddels al gestegen tot € 167,59! Dankjewel allemaal, en laten we proberen om nog meer geld bij elkaar te krijgen!

Darfur heeft onze hulp nodig! Help mee en hoor de Blauwe Eikels op 3FM

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben is 3FM bezig met een actie voor de vluchtelingen in Darfur. Drie DJ's (Giel, Claudia en Wout) zitten sinds maandagochtend in een glazen huis midden in het centrum van Utrecht. Zij maken daar 24 uur per dag met z'n drieën radioprogramma's. Zonder te eten. Tijdens deze programma's wordt op verschillende manieren geld ingezameld. Dit kan o.a. door te 'bieden' op een nummer dat je graag wilt horen.

De B-COM wil dit goede doel ook steunen door een nummer aan te vragen. Het zou vet zijn om De Blauwe Eikels op de radio te krijgen!

Om dit te bereiken moeten we dus wel wat over hebben voor het goede doel. De B-COM legt zelf in eerste instantie € 50 in het laatje. Maar het zou natuurlijk mooi zijn om dit bedrag nog hoger te krijgen! Help jij ons mee???

Omdat deze actie maar kort duurt willen we onze bijdrage uiterlijk morgenavond opsturen. Als je een steentje bij wilt dragen voor Darfur plaats dan onder dit artikel een bericht met het bedrag dat je wilt doneren! Wij gaan er van uit dat dit eerlijk kan gebeuren, en dat het geld dus ook daadwerkelijk betaald wordt Dus graag zo snel mogelijk aan een supervisor overhandigen of geef even aan dat je het geld wilt overmaken dan sturen wij jou de gegevens waar je het geld heen kunt sturen

We hopen dat jullie ook een klein beetje geld kunnen missen voor dit goede doel! Alle beetjes helpen! Iedere druppel op een gloeiende plaat helpt!

Reacties (reageer)