22 januari - MTV presents URBANsnow

Tuesday 18 January 2005 - 3 reacties - reageer

Op zaterdag 22 januari vindt URBANsnow plaats in SnowWorld Landgraaf. Nieuw in deze editie is de Freestyle Battle tussen de beste Belgische en Nederlandse freestyle riders. Verder blijft het concept behouden: vrij snowboarden tegen een heel laag tarief, 1 uur gratis snowboardles, testen van het nieuwste snowboardmateriaal en partyen op de coolste grooves en beats van Belgische top dj’s.

URBANsnow is vooral veel snowboarden: meer dan 4 uur vrije toegang tot de piste en een gratis snowboardles. Voor de lessen staan er meer dan 30 professioneel opgeleide en ervaren docenten ter beschikking. Dit voor zowel absolute beginners, gevorderden als experts. Men krijgt ook de kans om van de Belgische en Hollandse pro-riders iets op te steken en je kan hen aan het werk zien tijdens de spectaculaire Freestyle Battles. Daarnaast bieden we de snowboardfabrikanten en aanverwante merken de kans om hun nieuwste producten te tonen en hierover ook infosessies te houden. In deze editie mogen de URBANsnow deelnemers als eerste de allernieuwste Ride snowboards uitproberen. URBANsnow is gegarandeerd spektakel! Professionele freestyle riders uit België, Nederland en Duitsland nemen hieraan deel.

Natuurlijk mag het bij elk zelfrespecterend snowboard event niet ontbreken aan party’s, leuke randanimaties, dj sets op de piste, graffitispuiters, breakdancers, games enz. Deze keer wordt de extra ambiance verzekerd door party’s met Kris D’Anvers, MOODLEX feat. MC Ebony, Bill van club Industria en vele andere. Om URBANsnow helemaal af te maken wordt het hele gebeuren verder ingekleurd door de graffiti-artiest CAZ’n die hiervoor enkele van de beste urban artist uit de Benelux uitnodigt.

Reacties (reageer)