Frits Philips Overleden

Tuesday 6 December 2005 - 4 reacties - reageer

In verband met het overlijden van Frits Philips geeft PSV vanavond op gepaste wijze invulling aan het programma rondom de wedstrijd PSV-Fenerbahçe SK. Hieronder een overzicht van alle activiteiten in het Philips Stadion.

Guus Meeuwis

Voorafgaand aan de wedstrijd zal Guus Meeuwis op het veld het nummer ‘De weg’ zingen, een ingetogen luisterlied dat voor vanavond wordt opgedragen aan Frits Philips. De zanger wordt aangekondigd door PSV-voorzitter Rob Westerhof, die staand naast de vaste stoel van ‘Meneer Frits een korte toespraak zal houden.

Oproep PSV

PSV roept bij deze alle bezoekers op om de geplande sfeeractie - met een uitvouwbare PSV Flits, voorzien van een rode of witte achterzijde - in het teken te stellen van Frits Philips. De club vraagt u om de Flits omhoog te houden bij opkomst van de spelers en deze zo te houden tot en met de minuut stilte. Op de grote schermen zal een beeld van Frits Philips te zien zijn. In de uitzending van PSV.TV zal voorzitter Westerhof ook uitgebreid spreken over 'Meneer Frits'. Westerhof werkte 36 jaar voor Philips en maakte hem vanuit die achtergrond mee.

Reacties (reageer)