Dreadlock Pussy – laatste show

Monday 8 May 2006 - 6 reacties - reageer

Dreadlock Pussy’s laatste show op aarde.


Dreadlock Pussy zal op zondag 28 mei haar laatste optreden geven in Effenaar te Eindhoven. De band die er na bijna 9 jaar mee zal stoppen houdt deze avond een speciale show waarin alle elementen uit 9 jaar DP terug zullen komen, zo zullen er oude nummers weliswaar in een nieuw jasje uit de kast gehaald worden en zullen onder andere gitarist Zjon en drummer Twixy van het eerste uur een aantal nummers meespelen.

“We spelen ons laatste optreden in Effenaar omdat we het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk willen maken erbij te zijn op deze avond, en toch enigszins dicht bij huis, daar waar het voor ons allemaal begonnen is. Het moet een feest worden want de afgelopen jaren zijn voor ons onvergetelijk geweest en dat willen we samen met fans, vrienden en bekenden afsluiten, het moet voor ons alle zes het begin van nieuwe uitdagingen worden.” aldus bassist Jaap.

Op verzoek van Dreadlock Pussy zullen ook Agresión en Concubine deze avond spelen, twee bands waarmee DP een geschiedenis aan shows en samenwerking heeft. Voor Limburgse fans zal er vanuit Sittard en Roermond busvervoer zijn. Voor meer informatie http://www.dreadlockpussy.com en http://www.effenaar.nl

Kaarten kosten €9,00

Reacties (reageer)