60.000 TICKETS VOOR PINKPOP 2006

Thursday 1 June 2006 - 3 reacties - reageer
Naar Pinkpop zullen dit jaar minstens 60.000 unieke bezoekers komen, te verdelen over 3 dagen met als hoogtepunt de Pinkpopmaandag. Maar op de Pinkpopmaandag is nog ruimte dus hangt de organisatie het bordje uitverkocht nog niet op. Uiteraard wel voor de statistiek en dat is dan voor de 17e keer in het bestaan van dit jaarlijkse popfestival. Ook voor de zaterdag en de zondag zijn er altijd dagkaarten te koop aan de dagkassa. De organisatie wordt druk gebeld en gemaild met honderden vragen over wat wel en niet kan op het festival. Daarom wil de organisatie graag verwijzen naar de website (zie ook onze FAQ sectie met veel gestelde vragen) waar alle informatie te lezen is of haal de gratis festivalkrant van Live XS bij een van de vele voorverkoopadressen en de belangrijkste Nederlandse poppodia.

Als opwarmer is de tweede aflevering te zien van "De keuze van Giel Beelen" op Nederland van 23.30 tot 00.00 uur. Op zondag 4 juni zal het optreden van KAISER CHIEFS uit 2005 uitgezonden worden tussen 13.00 en 13.30 uur (voor hen die nog moeten afreizen voor de Pinkstermaandag). Voor de thuisblijvers is er op Pinkstermaandag vanaf 19.00 uur op Nederland 3 een speciale uitzending van KLOKHUIS over Pinkpop 2005 en natuurlijk de live-uitzending vanaf het festivalterrein.

BARBARA van 3FM vervangt Claudia de Breij op zondag. Bovendien wil de organisatie nog eens de wisseling bevestigen van SKIN en BLF op Pinkpopmaandag. Klik hier voor het tijdschema.

Heel vervelend voor de produktie zijn de weersomstandigheden. Gegeseld door veel regen en soms hagel worden podia en andere bouwwerken rechtgezet. Letterlijk met man en macht wordt er gewerkt en daar kan alleen maar onder deze weersomstandigheden met lof over worden gesproken. Tienduizenden euros worden er op dit ogenblik uitgetrokken om wegen begaanbaar te maken en eventuele schade aan de grasmat op het festivalterrein te voorkomen. De extreme weersomstandigheden veroorzaken ook veel overlast bij het inrichten van de festivalcampings. Gelukkig zijn de weersvoorspellingen goed te noemen.
Desalniettemin worden de kampeerders aangeraden zich goed te kleden en een extra zeiltje mee te nemen voor onder de tent. De overvloedige regenval hebben de grasvelden wel heel erg nat gemaakt. Maar in dit geval telt een gewaarschuwde festivalganger voor twee.

Reacties (reageer)