Marinier haalt voorpagina LD

Monday 18 November 2002 - 3 reacties - reageer
Het lijkt wel traditie te worden...
Na het 1e b-com feestje werd de GSM van Ludo gejat door 2 junks!

Na de 2e party was de fiets van El Brammos aan de beurt en haalde onze Marinier de voorpagina van het LD!

CU @ B-COM Party Part 3

quote:
Belg zwaargewond na mishandeling
Heerlen/Landgraaf/Hoensbroek -

Er zijn in Heerlen, Landgraaf en Hoensbroek afgelopen weekeinde drie personen mishandeld. Een 21-jarige Belg uit Hasselt raakte zeer ernstig gewond. Hij brak twee kaakbeenderen, liep enkele gekneusde of gebroken ribben op en een beschadigde oogkas.

Volgens de politie is de Belg in de nacht van vrijdag op zaterdag op een parkeerplaats aan het Sunplein in Landgraaf in elkaar geslagen. Volgens de vader van het slachtoffer zou daarvoor een groep van twintig man verantwoordelijk zou zijn.

In Hoensbroek vielen gisteren klappen in de Klinkerstraat. Een groepje van vijf jongeren wachtte daar op iemand die hen naar huis zou brengen. Een van hen vroeg op grappige wijze aan een voorbij lopende man of hij nog consumptiebonnen had. Die opmerking kwam hem op een kopstoot te staan. Het slachtoffer raakte even buiten bewustzijn. De dader schakelde nog twee metgezellen in om de vijf jongeren op nog wat rake klappen te trakteren.

In Heerlen is een 17-jarige jongen uit Kerkrade mishandeld. De jongen fietste vrijdagnacht op de Akerstraat. Uit een auto sprongen vijf mannen. Zonder enige aanleiding sloeg een van hen de 17-jarige met een vuist in zijn gezicht.

Reacties (reageer)