Het is weer bijna winter...

Sunday 1 December 2002 - 7 reacties - reageer
... bij de enkele van ons begint het dan ook alweer te kriebelen: het traditionele B-COM WinterWonderWandelen komt er weer aan!

De eerste gesprekken zijn dan ook alweer gevoerd en er is besloten om dit keer eens niet naar camping 'Mooi Bemelen' (waar we afgelopen jaar de krant al hebben gehaald) te gaan, maar waarschijnlijk trekken we dit keer naar de Belgische Ardennen.
Wausi, Arnout en KV zijn in ieder geval weer van de partij, wie gaat er met ons mee?

Het wandelen vindt waarschijnlijk plaats op 2 en 3 januari. We vertrekken 's morgens vroeg per trein of auto naar (waarschijnlijk) de Belgische Ardennen. Vanaf dit punt lopen we naar een camping waar we zullen eten, drinken en overnachten. De volgende dag breken we onze tenten weer af en wandelen we verder richtig ons eindpunt. Vanaf hier zullen we weer met de trein of auto op huis aangaan.

Of we met de auto of trein gaan hangt nog af van het kosten. Zodra we hier meer over weten krijgen jullie dat te horen. Wausi en ik zullen zorgdragen voor een mooie en leuke route door deze mooie natuur.

Je moet ervan uitgaan dat je met 2 of 3 mensen in een tent slaapt. Elk van hen sleept tijdens het wandelen een deel van de tent mee. Verder moet je een matje,slaapzak en wat extra kleren mee nemen.

We hopen dit jaar meer B-COM leden mee te nemen op deze ontspannende activiteit. Zelfs voor mensen die (normaal gesproken) niet van wandelen houden kan dit een leuke belevenis zijn.

Hieronder nog enkele sfeerimpressies van afelopen jaar:

namens de WinterWonderWandel-commissie,
Koentje V

Reacties (reageer)