B-COM MSN Messenger Skin

Thursday 14 June 2001 - 0 reacties - reageer

Wat doe je als je je verveelt? Juist ja, je gaat een beetje kloten in Microsofts leuke Messenger. Met als gevolg iets waar je heelemaaal niks aan hebt, maar toch staat het wel leuk. En je ziet weer eens wat anders dan die standaard saaie Microsoft troep. In deze speciale B-COM editie zitten ook een aantal van de smileys zoals die dingen hier op het MessageBoard.

Joa joa... Het zal allemaal wel. Op dit punt aangekomen zijn er drie opties: 1. Je kan nu eerst onderstaand verhaal lezen waardoor het misschien allemaal meteen lukt. 2. Je bent eigenwijs en leest niks maar gaat gewoon meteen kloten. Okee, is op zich niks mis mee. Maar kom dan niet zeiken als je het verneukt hebt. 3. Drie? Hahahaha er is helemaal geen nummer drie. Ik dacht dat ik er drie wist. Nou ja vergeten. Boeiuh.

Oh ja dan nog effe iets heel belangrijks Wij zijn NIET aansprakelijk voor wat dan ook.

Wat is een skin?

Tsja... Dat is eigenlijk gewoon een soort omhulseltje voor een bepaald programma. Met wat andere plaatjes, verbeteringen enzo.

Wat moet ik met een B-COM Skin voor mijn MSN Messenger?

Ook een zeer interessante vraag. Dan hoor je er tenminste bij. En je krijgt een paar betere smileys dan die idiote dingen die standaard in je Messenger zitten. Het enige lullige is, dat als iemand deze skin niet heeft, hij de gewone plaatjes ziet. Maar dat maakt op zich niet zoveel uit, ze komen toch ongeveer op hetzelfde neer. De rest van de smileys zijn nog hetzelfde gebleven.

Hoe moet ik dit nou weer installeren?

Okee ik zal proberen om het een beetje uit te leggen...

  1. Sluit eerst de MSN Messenger helemaal af. Dat betekent dus dat je je niet alleen afmeld, maar je klikt met de rechtermuisknop op het icoontje van de Messenger rechts onderin beeld. In het menu wat nu verschijnt kies je voor Afsluiten.
  2. Nu moet je het bestandje wat je net hebt gedownload (b-com_msnskin.exe) opzoeken en het openen. In het schermpje dat nu verschijnt moet je op Unzip klikkken.
  3. Als je nu de Messenger opnieuw opstart zie je als het goed is net zo'n schermpje als hiernaast (ja, zonder die zwarte balkjes dh). En je moet dan ook maar even proberen of die nieuwe smileys werken.

Reacties (reageer)